Rendeljen most és INGYENES házhoz szállításban részesül

Egyedi kovácsoltvas termékek

Egyedi tervezésű kandallók, kerítések, vaskapuk vagy akár kerti sütők széles választékát kínáljuk vásárlóinknak. Termékpalettánk folyamatosan bővül, hiszen bármilyen elképzelést megvalósítunk, mert legfőbb célunk, hogy maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit. 

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunkat a precíz munka határozza meg. Célunk, hogy az ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek, ezért segítünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában. 

Az egyedi és minőségi munka cégünk életében az elsődleges szempont. Mi a legnagyobb precizitással készítjük el az Ön elképzeléseit. 

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, melyek tartósak, esztétikusak, de egyben elérhető áron előállíthatóak. A minőségnek megfelelően az alapanyagok tekintetében az anyagárak különbözőek lehetnek. Az időtállóság érdekében minőségi alapanyagokkal dolgozunk. 

Egyedi kovácsoltvas termékek

A Metal Masters fémmegmunkálással foglalkozó székelyudvarhelyi vállalkozás, amely egyedi tervezésű kandallókat, kerítéseket, vaskapukat vagy akár kerti sütőket tervez az otthonába. Célunk, hogy az Ön ízlése és igényei szerint olyan termékeket állítsunk elő, amelyek egyszerre időtállóak és esztétikusak is. Filozófiánk az, hogy minden otthon egyedi így minden otthon személyreszabott terméket igényel.

Segítünk a tervezésben

Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés. Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást az elképzeléséhez. Ingyenes felmérést és konzultálást biztosítunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a gazdaságosságra és az esztétikára. Az, hogy Önnek mire van szüksége és mi a fontosabb, Ön határozza meg. Igényeit megvalósítjuk és karbantartjuk. 

Ingyenes kiszállítás

Bármilyen egyedi tervezésű termék mellé ingyenes kiszállítást biztosítunk. Rendelje meg bátran vágyai kandallóját vagy kovácsoltvas kapuját és mi házhoz szállítjuk.

Prémium termék

Nyújtson exkluzív látványt egy kovácsoltvas kapuval vagy teremtse meg az otthon melegét egy modern kandallóval, amely az otthona fókuszpontja lehet. Prémium kerti sütőinkkel pedig mozivászonra illő barbeque partikat szervezhet családjával vagy barátaival.

Stílusos megjelenés

Egy igényesen kivitelezett kovácsoltvas kerítés, sütő, korlát vagy kapu nem csak az alapvető funkcióját látja el, hanem eredetiséget kölcsönöz az ingatlannak és kihangsúlyozza tulajdonosa egyéniségét. A leendő felhasználási helynek megfelelő felületkezeléssel ellátott kovácsoltvas termék hosszú időn keresztül fogja szolgálni tulajdonosát.

Van egy elképzelésed?

Mi megvalósítjuk!